Google reviews not loading

Thanks for your quick support! <3

Best, ALEXADENT Team!

1 Like

Always happy to help, @Clinica! :heart_eyes:

Dear Helga,

Seems to have the same Pb in her.
ID is The reviews are being collected, please wait for a few minutes
I’ve been waiting for 60 minutes… is there any other pb ?
Thank you.

1 Like

Here is the ID" ChIJ-T9Yod2vi0cR8R_kjcj2w6w "

I think we have the same problem, can you please check it for me? The PlaceID is ChIJXzNezcQoqEER0k-a86TorcE Thank you very much…

1 Like

@Axelle, @Marc3 hello folks, and welcome to our forum!

I’m so sorry that you had to come across this issue as well :frowning:

Worry not, I’ve already forwarded your requests to the dev team so that they take care of them and fix the issue. I’ll get back to you the moment I’ve got any news :pray:t2:

@Axelle @Marc3, thanks a lot for your patience!

I’m happy to say that the issue is fixed, could you please check things and let me know if everything’s fine on your end, too?

Thank you, everything works perfectly now !

1 Like

@Helga I have the same issue.
Place ID: ChIJGTcaWNEV1moR5NV3tJQq5hE

1 Like

Hi @James6, welcome to our forum!

I’m really sorry about this issue, but I see that you’ve also opened a support ticket, and my colleague Marina is already working on your request.

I’m sure she’ll get back to you with the solution very soon :slight_smile:

2 posts were merged into an existing topic: All in one Widget, angi shows rating but no reviews

Hi Helga
Same issue for me in one of my website (the others are ok) :
this one ChIJwcTPM6yVrhIRfChDVhhm_44
Regards

1 Like

Hi @Philippe, I’m truly sorry about this!

We’re already looking into this, I’ll get back to you with the fix as soon as possible :pray:t2:

@Philippe thank you for your patience!

I’m happy to say that the issue is fixed, could you please check your widget and let me know if everything’s fine on your end?

Hi Helga.
It’s fine now.
Thank you

1 Like

Hi, thank you so much!

Everything looks like it’s working now.

1 Like

Awesome to hear that, thanks a lot for the update @Dragan!

Hi Helga.
Same issue for a new website (the others are ok) :
this one ChIJ030y2LANrhIR_7dowaCPvIU
Regards

1 Like

@Philippe so sorry to hear that :frowning:

We’ve started working on it already, I’ll get back to you with the news soon :pray:t2:

@Philippe could you please check your widget once again? It should work this time.